Hur man hittar ett pålitligt ställe att köpa fårskinn ifrån

Fårskinn som garvas med fleecen intakt blir en matta. De är hypoallergena och 100% naturliga. De har flera bra egenskaper, såsom temperaturkontroll, kan lätta på smärta i kroppen och gör att kroppen kan känna sig bekväm.

Materialet formar sig efter kroppen och absorberar tryck samtidigt som det rör sig lätt, detta skapar en jämn viktfördelning som gör det bekvämt för kroppen. Det justerar sig själv för att ta bort värme från fötterna eller kroppen om det är för varmt, och värmer upp när du är för kall. Till skillnad från andra mattor är de här bra på att minska smuts, dåliga bakterier, mögel och damm. De stöter också bort kvalster och andra insekter.

Det är också lätt och billigt att rengöra dem. Bara skaka av, borsta av eller tvätta i tvättmaskinen. Använd inte torktumlaren! Alternativt kan du lämna in din matta till kemtvätt.

Var man hittar de bästa fårskinnsmattorna online

Det finns många fördelar till att beställa fårskinn online. Du kan specificera precis vilka dimensioner du vill ha, vilken storlek och vilken sorts ull som används. Fårskinn online är bekvämt också, eftersom den lokala butiken inte alltid har sådana lyxiga produkter på lager. Oftast är sådana varor också billiga kopior som inte kommer hålla särskilt länge.

Vad är TrendCarpet?

TrendCarpet är en online-butik som lanserades i februari 2009. De har mattor av den bästa kvalitén från hela världen för de bästa priserna online. Butiken grundades av trendmedvetna och begåvade designers, och hemsidans stora utbud kan sorteras efter typ av matta, rummet du vill köpa mattan till samt färg eller storlek. Inköpsavdelningen är mycket uppmärksamma på vad kunderna vill ha och köper in det som behövs.

Med över trettio fårskinnsmattor att välja bland kan du säkerligen hitta en du älskar. Fårskinn från sidan är av högsta kvalité och struktur, medan andra butiker endast har kopior istället för äkta vara. De tre valen vi erbjuder kommer från Gotland/Sverige, Nya Zeeland (lockigt) och Nya Zeeland (långhårig). Färgerna är fylliga och vackra.

Kvalitetsservice, frakt, gratis returer

Sidan har ett fyrstjärnigt betyg på Trustpilot.com, med över 1300 kunder som har lämnat recensioner. Nästan varje recension nämner hur bra servicen var tillsammans med beröm för produkterna. Returer är gratis och har en 14 dagars pengarna tillbaka-garanti. Frakten är också gratis så länge du har en fraktsedel och etikett från butiken.

 

Säkerhet

Alla mattor är märkta med etiketter för omvårdnad och fair trade, vilket betyder att inget barnarbete har använts under tillverkningen av mattorna. Säkerheten för betalning har högsta prioritet. “Informationen är krypterad med SSL-128 bit och utförs i enlighet med den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure…” enligt deras Om oss-sida på hemsidan TrendCarpet.

Fårskinn är ett vackert, lyxigt alternativ som kommer ge ditt hem en underbar stil.

Leave a Reply