Sådan rengører du dine tæpper på den rigtige måde

Der er mange måder, hvorpå du vil være i stand til at rengøre dine stuetæpper med det samme.

Støvsug

Den første ting er at være sikker på, at du er i stand til at løsne noget af skiftet på dine stuetæpper ved at bruge en støvsuger. Dette betyder, at du bliver nødt til grundigt at rengøre tæpperne på begge sider. Det er vigtigt at huske at støvsuge bagsiden. Dette er fordi, det er her, der er mest støv, krummer og skidt, der samler sig på dine tæpper.

Test

Den anden måde at bruge TrendCarpet på er at teste tæpper for farvefasthed. Dette betyder, at du har to muligheder. Du kan bruge en tæpperenser eller shampoo, som du har købt i butikken. Du kan også tilføje noget mildt opvaskesæbe til en spand lunt vand. Det er meget vigtigt, at du ikke bruger varmt vand, fordi det får farverne til at falme, eller skrumper fibrene. Når du tester dit tæppe, så skal du gøre det i hjørnet af tæppet. Du skal holde øje med, at farverne ikke løber.

Rens

Den tredje måde at bruge TrendCarpet på er at sikre, at du ikke arbejder rensen ind i tæppet. Så vil det skulle blive på tæppet i mindst 5 til 10 minutter. Du kan bruge en børste eller svamp for at skrubbe shampooen ind i tæppet, indtil du ser, at skum begynder at formes. Du skal lade opløsningen blive på tæppet længe nok til, at det kan trænge ind i tæppet godt nok, før du beslutter at skylle det af.

Spul

Den fjerde måde at rense dine stuetæpper med det samme er at spule tæppet. Det meste af tiden vil du kunne gøre dette ved hjælp af en haveslange. Dette er fordi, den vil tillade dig at gøre det grundigt. Du skal sørge for, at al sæbeskum er væk fra tæpperne, før du afslutter med TrendCarpet.

Sugefod

Den femte måde er at bruge en sugefod, der vil tillade dig at fjerne overskudsvand, der må være inde i tæpperne. Det meste af tiden vil du bruge dette værktøj, når du rengører dine vinduer, men den vil virke perfekt til at få vandet ud af tæppet. Alt, du skal gøre, er at trykke sugefodens blad, der er kantet med gummi meget fast ind i tæppet. Dette vil tillade dig at trække en masse af væsken ud, der kunne være fanget inde i tæppet. Men du bliver nødt til at være forsigtig med, at du kun arbejder i retningen af tuppet af tæppet for at tillade dig at få alt det vand ud af tæppet.

Leave a Reply