Unngå disse feilene når du installerer trappeteppe

Kjøpe riktig teppe for trapper er utvilsomt en vanskelig ting fordi det er mange typer trappetepper tilgjengelig i markedet. Å vite hvilken som passer dine behov kan være tøff, men hva er mer utfordrende er å installere teppet på trapper. De fleste mennesker elsker å installere trappeteppet på egen hånd i stedet for å ansette en profesjonell? Men er du sikker på at du bruker de riktige verktøyene og prosedyren mens du legger ned teppet på trappen din?

Fra å ta nøyaktige målinger for å kutte tepper perfekt, mange ting går inn i riktig installasjon av trappetepper. Og med så mange ting involvert, er det også mye rom for feil også. For å unngå noen tabbe under trappeteppe installasjon, er det alltid en bedre idé å vedta noen få nyttige teknikker i prosessen. Så la oss se på noen av de vanligste feilene som du bør alltid unngå når du installerer trappetepper.

Stiftløs strimmel feil

Når du starter prosessen med å legge ned teppet på trappen, vil du ha to starte med installasjon av stiftløse strimler. Du må sørge for at du spikeren på stiftløse strimler minst 1/2 inches fra hjørnet av stigerør og trå. Du bør aldri installere dem rett opp mot hjørnet. I tillegg til dette, må du også sørge for at stiftløse strimler som du skal installere er helt parallelt med skrittet i trappen din. Vanligvis, folk spiker i stiftløse stripe med oppadgående pinnene bort fra skrittet av trappen. Alltid PIN en stiftløse stripe på den slitebanen og en annen på Riser.

Teppe feil

Hvis du skal installere en løper, så aldri glemme å legge til minst 4 inches til den endelige bredden på løperen. En av de største og mest vanlige feil mens du installerer Runner er å brette hver lang kant over på seg selv ved å forlate rommet på begge sider av teppet. Hvis du legger til minst 4 inches til den endelige bredden av løperen, vil du være i stand til å gjøre pelsete kantene av teppet helt usynlig. Du bør vite at bitene av polster kan kjøre fra en stripe til en annen , men teppet kommer til å dekke hele lengden av trappen.

Velge feil teppe størrelse

En av de vanligste feilene prøver å installere feil størrelse på tepper på trappene. Mange folk er ikke i stand til å passe teppet perfekt på trappen selv etter å ha prøvd veldig hardt og det er bare på grunn av feil størrelse på tepper. Vel, hvis du prøver for hardt å installere feil størrelse på teppet, så i tillegg til å skade teppet, kan du skade din trapp også. Så, før du installerer teppet, sørg for at du har kjøpt riktig størrelse.

Polster feil

Polster er at trinn i trappeteppe installasjon der feil er svært vanlig. Vanligvis kuttet folk en lang stykke polster for hele trappen. Vel, hvis du går med denne tilnærmingen, så du kan ende opp med å ødelegge hele stykke teppe som du har kjøpt for trappen din. Du bør alltid klippe den individuelle lengden på polstring for hver trapp (Riser/trå). I tillegg til dette, bør du heller ikke kutte individuelle biter av polster så liten at til slutt, må du strekke brikkene til å gjøre dem passer perfekt på trappen. En ideell lengde på polstring bør hvile ikke for stramt over nosing. Du trenger to bare stifte den ene enden av polster uvillig til stiftløs strimmel deretter kaste den over nosing. Prøv aldri å overlappe stiftløs strimmel.

Installere teppe på trappen er kanskje ikke en veldig komplisert oppgave, men det er noen punkter som du må huske på. Fra å velge riktig størrelse på teppet for å opprettholde plassen mens låsing stiftløs strimmel, det er mye rom for feil i trappeteppe installasjon.

Leave a Reply