Muutama asia, joita kannattaa ja ei kannata tehdä kotisi matoille

Olipa kyseessä sitten harmaa valkoinen matto tai värikkäämpi tapaus, nämä vinkit tekevät mattosi kohtaamisesta jännittävää.

Suuntaa katseesi TrendCarpet ja hanki parhaat mahdolliset mattoratkaisut kotiisi. Matot tuovat tilaan viihtyisyyttä ja tyyliä, ja voit hyödyntää niitä juuri omanlaisesi sisustuksen luonnissa.

Saatavilla on monia värejä ja tekstuureja. Halutessasi voit myös hankkia mattoasennuksen, joka saa kotisi näyttämään kerrassaan upealta.

  1. Harmaa valkoinen matto

Suunnatessasi TrendCarpet kannattaa aloittaa katsastamalla neutraaleita värejä. Harmaa valkoinen matto näyttää upealta keittiössä tai kylpyhuoneessa, eikä tahroista tarvitse huolehtia. Neutraalin väriset matot ovat helposti puhdistettavissa ja ne tarjoavat pehmeän väripaletin, johon voit halutessasi lisätä muita värejä ja tyylejä. Osta matto, joka on oikean kokoinen ja harkitse tummempia sävyjä, jos vaaleat tuntuvat sinusta tylsiltä.

  1. Rikkaat värit

TrendCarpet löydät rikkaat värit aina punaisesta vihreään. Voit ostaa kuvioituja väriyhdistelmiä tai valita raskaampia värejä peittämään tahroja. Musta ja tummanpunainen ovat helppohoitoisia värejä ja saavat lattiasi näyttämään todellisuutta suuremmalta. Mikäli tarkoituksenasi on laajentaa talon ulkomuotoa, rikkaat värit istuvat taatusti kotisi sisustukseen.

  1. Mattolohkot

Voit ostaa helposti asennettavat ja korvattavat mattolohkot. Mattolohkot soveltuvat erityisen hyvin lastenhuoneeseen tai nopeaan mattojen asennukseen. Mattolohkot toimivat hyvin leikkihuoneissa tai autotalleissa. Värivaihtoehtoja on monia ja omien kuvioiden rakennus hoituu käden käänteessä. Voit luoda lattialle monogrammin tai rakentaa puolet huoneesta yhdellä värillä ja keksiä toiselle puolelle jotain täysin muuta.

  1. Paksuus

Etsi paksu matto, jotta jalkasi saavat alleen jotakin pehmeää. Raskas matto on huomattavasti helppokäyttöisempi arjessa. Mattojen puhdistus on kuitenkin toinen juttu, sillä tahrat pääsevät paksuissa matoissa syvemmälle kuituihin ja silmän ulottumattomiin. Voit kysyä myyjältä minkä paksuinen matto olisi hyvä tarpeisiisi nähden. Myyjillämme on taatusti idea jokaisen kotisi huoneen varalle.

  1. Halpa asennus

Halvan mattoasennuksen kanssa säästät selvää rahaa. Voit suhtautua luottavaisin mielin työn tulokseen, sillä tiedät ettei asentaja veloita ylimääräisestä vaivannäöstä, maton leikkauksesta tai muita turhia maksuja. Kysy, kuinka kauan asennus tulee viemään, onko esivalmisteluille tarvetta ja saa kotisi matoitettua nopeasti.